top of page
Writer's pictureAdmin CIR

¡Día del padre con mucha pizza junto a preescolar!



Un ejemplo vivo de valentía y perseverancia podrían ser los padres, ya que luchan sin descanso por el bienestar de sus hijos.

¡Por esa razón celebrando un día tan especial para ellos, preescolar realizó un día de pizza junto a papá!

Nuestros pequeños del CIR pasaron junto a sus papás un día lleno de risas, cariño, abrazos y sobre todo mucha masa de pizza.


Creemos que no hay mejor manera de homenajearlos que pasando tiempo de calidad en familia, promoviendo el vínculo, la confianza y el amor con cada uno de sus niños.



¡Felicidades a todos los super papás en su día!

27 views4 comments

4 Comments


Looking to expand your skills in Linux? Our Linux training in Pune offers comprehensive learning opportunities to help you master the intricacies of Linux operating systems. With expert instructors and hands-on practical sessions, our training program equips you with the knowledge and practical skills needed to excel in Linux administration and development. Join our Linux training in Pune and embark on a rewarding journey towards becoming a proficient Linux professional. 


Like

sohbet
Jun 19

Ücretsiz Rastgele Gabile Sohbet Ve Cinsel Sohbet Uygulaması.

Yabancılarla konuşun,arkadaşlar başlayın! Arkadaş bulun, insanların bağlantı yöntemlerini kullanarak dünyanın her yerinden yabancılarla Cinsel Sohbet için rastgele sohbet alternatifini deneyimleyin!

Anonim Gay Sohbet Yeni insanlarla tanışır.Yeni modern Cinsel Sohbet ve Gabile Chat alternatifi dünyayı kapsayan yabancıları bulun.Gerçek insanlarla bağlantı kurun, reklamsız metin ve görüntülü sohbetlerin keyfini çıkarın ve gerçek arkadaşlıklar kurun.


Benzer İlgi Alanlarına Sahip Rastgele Yabancılarla Gabile Sohbet Edin.Sizin sevdiğiniz şeyleri yedi çevrimiçi yabancılarla konuşun, hobileriniz hakkında sohbet edin ve eğlenceli sohbetlerin tadını çıkarın.hepsi tek bir yerden! İlgi alanına göre yeni arkadaşlar edinme artık çok kolay.

Basit ve Eğlenceli Görüntülü Sohbetler.Dünya çapındaki yabancılarla görüntülü sohbetlerin keyfini çıkaran platformumuz, dünyanın her yerinden insanları ayırmak için kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmıştır.Yeni insanlarla tanışın, arkadaş olun ve…


Like

Carrie tang
Carrie tang
Dec 15, 2023

harlothub

Like

webblosa
Dec 11, 2023

good

Like
bottom of page